Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

HLTN

Kunst Kijk Avontuur

Hoe doe je dat eigenlijk kunst kijken? En al helmaal met kinderen? Met die vraag in het achterhoofd nam Chantal Kukolja van Stichting Kunst en Cultuur Holten samen met Willy Tuitert, beeldend kunstenaar (VHBK) en Suzan ten Have namens de basisscholen in Holten en Dijkerhoek het initiatief voor het Kunst Kijk Avontuur.

De EtalageKunstRoute dat elk jaar door de Vereniging van Holtense Beeldend Kunstenaars wordt georganiseerd is een uitgelezen kans om dit met kinderen en ouders te oefenen. Samen besloten ze een programma te maken voor de Holtense basisscholen. In de klas hebben de kinderen hun eigen kunstwerk gemaakt dat in de etalage van Primera wordt getoond. Onder begeleiding van onderwijzers en ouders lopen ze de verkorte route waarbij een flyer met vragen als leidraad fungeert

Kunst kijken doe je met heel je lijf en alle zintuigen! De leidraad is daarom onderverdeeld in voel, denk en doe vragen. Door telkens één van de vragen te kiezen en goed naar elkaar te luisteren ervaar je het plezier met elkaar en wordt creativiteit gestimuleerd en is de reden waarom HLTN het Kunst Kijk Avontuur ondersteund.

Bekijk hier het Kunst Kijk Avontuur of haal een flyer bij de informatiebalie in Kulturhus Holten.

Hoekje

Word een medeklinker!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Creativiteit in Holten