Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 HLTN

3 + 4 januari
in de kerstvakantie

Het nieuwe jaar trappen wij af met Maakclub voor Kids. In het Jeugd­honk Hole-10, Tuinstraat 2 gaan we creatief aan de slag met van huis meegebracht afvalmateriaal. Bewaar dus alle zooi van de feestdagen en maak er iets moois van in HLTN. De workshops zijn voor kinderen van 7 t/m 12 en kosten €5. Betalen kan contant in HLTN liefst zo gepast mogelijk. Wees er snel bij want we hebben ruimte voor maximaal 8 kinderen in de club.

maak mooi met zooi

3 JANUARI ////

// 10:00 - 12:00 UUR

Dansende Dodo’s

Wie kent ze niet... de dansende reclame- tubes. Bedenker Doron Gazit een Israëlische kunstenaar, milieuactivist en industrieel ontwerper gebruikt ze voor zijn grootschalige kunstinstallaties. Om aandacht te vragen voor klimaatverandering en misbruik van het milieu door de mens. Neem oude plastic tassen en zakken mee om er vrolijk dodo’s van te maken. Zo dansen we vrolijk het nieuwe jaar in

Aanmelden
Dansende ddo
Keunetassie

3 JANUARI ////

// 13:00 - 15:00 UUR

Keunetassie

Laat die keunestetjes maar zwaaien hoor. Dit keer gaan we aan de slag met ‘de stippen’ van Georges Seurat. Deze neo-impressionistische kunstenaar staat daar bekent om. Neem zelf een eierdoos en wattenstaafjes mee. De tassen vouwen we van oude Keunefeest spandoeken.

Aanmelden

4 JANUARI ////

// 10:00 - 12:00 UUR

Re-te-ke-Tetra-druk

Voor echte druktemakers gaan we etsen. Normaal super ingewikkeld met koperen of zinken plaatjes waarin de afbeelding door zuur geëtst is. Wij doen makkelijk! Neem mee: een leeg drinkkarton, van melk, icetea of appelsap. Samen duiken we in het werk van Louise Bourgeois. Die tot haar dood op 98 jarige leeftijd doorwerkte en zei: “ik blijf altijd het meisje dat probeert zichzelf te begrijpen”.

Aanmelden
Re-te-ke-Tetra-druk
Verdwaal atlas

4 JANUARI ////

// 13:00 - 15:00 UUR

Vrij Knutselen

Iedereen is een ontdekkingsreiziger! Arita Baaijens zegt: ”Stilstaan en voelen hoe de aarde draait, weten waar je vandaan komt, een relatie aangaan met de dingen om je heen. Helpt een mens zijn plek te vinden”. We gaan vrij werken! Op ontdekking in je eigen omgeving. Wat je ontdekt leg je vast in een kaart. Zo wordt je nog bewuster van je omgeving.

Aanmelden